Terug naar bakenlijst.


Le Touquet / Paris Plage Locator LT, mei 2006

Het heeft lang geduurd al eer er een route beschrijving bij dit baken kwam te staan. Toch waren Wim en ik daar geweest om een foto te maken. En het is zo gemakkelijk om te zeggen waar het baken staat. Het staat in de duinen, daar waar de rivier La Canche in zee stroomt, aan de zuidzijde van de rivier, in het verlengde van de landingsbaan. Zo simpel, dat we er door iemand van het vliegveld er heen zijn gebracht. Dat was gemakkelijker als de route uitleggen! Hieronder de route dankzij Google Earth.

Komend vanaf Calais:
Neem de A16 richting Boulogne/Rouen/Marquise, dit is gedeeltelijke een tolweg (volg de A16 over 57 km). Neem afslag 26 richting Le Touquet/Etaples/Montreuil/Stella-Plage/Merlimont.
Neem onderaan de afslag op de rotonde de 1ste afslag op N39/Route d'Hilbert richting Le Touquet/Etaples/Merlimont/Stella-Plage.
Sla linksaf om op de N39/Route d'Hilbert te blijven. Ga verder op de N39.
Neem op de rotonde de 5e afslag = brug over – rechts na de brug einde landingsbaan - en rijd door op N39 (Avenue de Général.De Gaulle) voor 5km, ga rechtdoor over de 2 rotondes.
Sla rechtsaf bij Boulevard Dalloz (richting noord). Neem op de rotonde de 5e afslag naar Avenue de Quentovic (richting west). Ga rechtdoor over één rotonde. Sla rechtsaf bij Boulevard Thierry Sabine (richting noord).
Volg deze weg tot aan de rivier La Canche, en ga hier met de bocht mee naar links. De weg loopt parallel aan de rivier richting zee. De weg maakt weer een bocht, meteen na deze bocht staat het baken aan de linkerzijde van de weg.


NDB antenne LT 30 mei 2006