Terug naar bakenlijst.


Düsseldorf Locator DY, 5 mei 2009.

Dit baken stond op onze lijst in 2008. Helaas moest het toen door tijdgebrek afvallen. Aangezien het niet ver van Mönchengladbach af ligt konden we het deze keer wel bezoeken.

Routebeschrijving van Kreuz Kaarst naar DY,
Wij kwamen via de A57 en namen afslag 17-Kreuz Kaarst en voegden in op de A52 richting Mönchengladbach. Op de A52 namen we na 2,5 km afslag 12-Kaarst-Nord richting Osterath/Kaarst. Houd dan links aan bij de splitsing en volg de borden naar Meerbusch-Osterath en sla linksaf de L154/Osterather Strasse.op. Na 0,3 km slaat u rechtsaf de Badendonker Strasse/L30 op. Na 2 km (300 meter na het spoorweg viaduct) rechtsaf de Broicherseite op. Let op, langs deze straat bevindt zich een verkeersschool (onervaren bestuurders) en een aantal maneges (ruiters). Matig uw snelheid. Na 800 meter passeert u een spoorlijn, 200 m verder slaat u linksaf de “An der Lauvenburg” op. Bijna meteen vindt u het baken aan de linkerzijde van de weg.

Voor gebruikers van navigatie apparaten: Veel systemen laten u ter hoogte van de Broicherseite de L30 volgen en pas 500 meter verder rechtsaf slaan. Ook Wim en ik hadden die ervaring. Vreemd genoeg is deze route niet toegankelijk maar met een hek afgesloten. Ook Google Earth geeft deze foutieve route aan.

foto locator DY
Locator DY, 5 mei 2009.

foto DY


foto bordje


foto voedingslijn
Voedingslijn antenne

foto straatnaam


foto weg


foto bordje Kaarst