Terug naar bakenlijst.


Münster LOM MST, 2 juni 2008

Dit is het westelijk LOM van vliegveld Münster.

Wat hebben wij naar dit baken gezocht. Zelfs met gebruik van een navigatiesysteem. Maar zelfs Google Earth wilde ons via een weg sturen waar je niet over mag.
Wat is het geval? Vlak bij het baken is een boerderij waarop zich volgens de borden speciale boerderij dieren leven. Volgens de borden is het terrein strikt privé. Maar de navigator stuurde ons telkens daar naar toe. Door hem op voetganger te zetten vonden we een alternatief. Hieronder een voorbeeld van zo'n alternatief.
Dit baken stond uitgeschakeld. Wat we wel hoorden? Luister maar.

Route Vanaf Greven:
Vertrek in noordwestelijke richting naar Königstraße/L555. Flauwe bocht naar links bij Königstraße/L555. na 0,4 km verder op de L555. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar B219/Münsterdamm. Ga verder op de B219. Na 0,4 km sla linksaf bij L555. 0,6 km verder gaat u rechtsaf de Emsdettener Straße/K53 op. De Emsdettener Straße loopt langs een spoorlijn (rechts van u). Na ca. 2,5 km buigt de weg naar links en ziet u links een bosrand. Bij deze bosrand loopt een pad, u kunt daar naar alle waarschijnlijkheid niet met de auto op. Volg dit pad voor 800 m en u komt bij een kruising van paden. Neem hier het pad schuin rechtsaf (zie foto) en na ca. 200 m staat het baken links van het pad over een bruggetje.

foto MST
LOM antenne MST, 2 juni 2008.

foto MST vanaf bospad
LOM MST vanaf bospad.

foto bordje radiostraling
Pas op uw pacemaker

foto huisje


foto bord verboden toegang


foto bospad
Vanaf hier nog 200 meter te gaan.

foto Navigatie systeem
Met zoveel bomen kan de beste navigator er een paar meter naast zitten.