Terug naar bakenlijst.


Eelde VOR/DME 9 september 2003

Afslag 35 van de A28 Zwolle Groningen, in de richting Zuidlaren. Kies in Zuidlaren de weg naar Noord Laren en Onnen. Bij Onnen zie je het baken rechts in de weilanden staan met de fabrieken van Foxhol op de achtergrond.
In Onnen eerst de Dorpsweg, volg dan richting Dorpshuis via de Bakkerweg, linksaf Koelandsdrift en rechtsaf naar de Zuiderhooidijk, daar langs staat het baken in de Onner Polder.

Mei 2018, we ontvingen een foto waarop te zien is dat dit baken wordt vervangen door een DVOR, zie laatste foto's op deze pagina.


Eelde VOR/DMENovember 2015

Rob Bakker bezocht deze maand het baken en stuurde ons deze foto.foto: Rob Bakker

Mei 2018

Gerrit Speelman bezocht deze maand het baken en stuurde ons deze foto.

Zoals te zien is wordt er een nieuwe DVOR gebouwd, de oude VOR is nog net op de achtergrond te zien.foto: Gerrit Speelman

Op de Site van Verreiker Verhuur te Een (gemeente Noordenveld) kwamen we de volgende foto tegen. Zij waren zo vriendelijk om toestemming te geven voor publicatie op deze site.

foto: Verreiker Verhuur Noordenveld.

7 augustus 2018

Ook Rob Bakker bezocht de locatie van EEL. De oude VOR was al ontmanteld. Onderstaande foto's maakte hij voor ons.foto: Rob Bakkerfoto: Rob Bakkerfoto: Rob Bakkerfoto: Rob Bakker